« Terug naar vorige pagina

Herhaal medicatie

Om van deze services gebruik te kunnen maken, dient u eerst in te loggen.

Nog geen account? Klik hier om te registreren.

De UHerhaal service
Met de UHerhaal service van uw apotheek bespaart u tijd. Gebruik de UHerhaal service om gemakkelijk en snel, 24 uur per dag de geneesmiddelen en hulpmiddelen te bestellen die u op herhaal-recept gebruikt. Alleen als de apotheek nog niet in het bezit is van een eerste recept, moet u een eerste recept in de apotheek afgeven. Daarna kunt u, via de UHerhaal service, steeds opnieuw en zonder recept bestellen. Uw geneesmiddelen staan dan binnen een paar dagen voor u klaar.

Pilservice
Gebruikt u de Pil? Met de Pilservice van uw apotheek kunt u gemakkelijk en snel online uw anticonceptie-pil bestellen. Om van de Pilservice gebruik te kunnen maken, heeft de apotheek éénmalig een recept van uw (huis)arts nodig. Daarna kunt u, via de Pilservice, steeds opnieuw bestellen en hoeft u niet meer met het recept van uw arts naar de apotheek te komen. U kunt zich aanmelden voor de Pilservice zodra de apotheek in het bezit is van een recept.

Diabetesservice
De Diabetesservice is speciaal bedoeld om overzichtelijk en snel, 24 uur per dag online uw diabetes genees- en hulpmiddelen te bestellen. Zo heeft u uw diabetesproducten altijd op tijd in huis.Voor insuline moet u eenmalig een recept inleveren bij uw apotheek. Als de apotheek nog niet in het bezit is van een recept, wilt u dit dan meenemen als u uw bestelling komt ophalen in de apotheek. Daarna kunt u, via de Diabetesservice, steeds opnieuw bestellen en hoeft u niet meer met een recept van uw arts naar de apotheek te komen.

Safari/iPad?
Wilt u een bestelling plaatsen in de UHerhaalservice en gebruikt u Safari/iPad? Lees dan eerst goed de instructies over het juist instellen van deze browser.